You could use Austrian Green Sauce.
This green herbal sauce is served with a classic Austrian beef dish called Tafelspitz:
Grüner Soße
200 gr Mayonnaise
200 gr. Sour Cream
2 Eggs, hard-boiled
1 Dill Pickle
1 bunch of green onions
Seven Herbs:
-Parsley
-Chives
-Borrage
-Lemon Balm
-Tarragon
-Chervil
-Sorrel
Salt
Pepper
Lemon juice and zest
Stir together the mayo and sour cream. Dice the egg, cucumber, and green onions and stir into the mayo.
Take a mixture of the herbs and chop finely, you should have about 1 cup after chopping. Stir into the mayo. You can sub other green herbs to suit your taste and/or availability.
Freshen to taste with the lemon juice and zest, and salt and pepper.
Grüner Soße
200 gr Mayonnaise, am besten selbstgemacht
200 gr. Schmand oder saure Sahne
2 Eier; hartgekocht
1 Gewürzgurke
1 Zwiebel
Sieben Kräuter:
-Petersilie
-Schnittlauch
-Borretsch
-Zitronenmelisse
-Estragon
-Kerbel
-Sauerampfer
Salz
Pfeffer
Zitrone: Saft und Schale
Für die grüne Sauce eine Mayonnaise herstellen, diese mit dem Schmand verrühren. Die Eier würfeln, die Gurke und die Zwiebel in feine Würfel schneiden. Die Kräuter fein hacken und mit Eiern, Gurke und Zwiebel unter die Mayonnaisemasse mischen. Mit Salz, Pfeffer,
Zitronensaft und -schale kräftig abschmecken.
Mit neuen Kartoffeln zum dünn quer zur Faser aufgeschnittenen Tafelspitz servieren.